Rosental Organics Aloe Glow Soothing Face Gel

Torjuu epäpuhtauksia

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Kuvaus tuotteesta

Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä enemmän ihomme altistuu ulkoisille vaikutuksille ja menettää siten luonnollisesti elinvoimaa ja joustavuutta. Päivittäinen hoito rauhoittavalla ja uudistavalla Aloe Glow Soothing Face Gel -tuotteella torjuu aktiivisesti näitä ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon tasapainon edistämällä kehon omaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Erityisen arvokas glyseriinillä rikastettu koostumus tunkeutuu syvälle ihokerrokseen, suojaa pitkällä aikavälillä kuivumiselta ja edistää solujen uusiutumista ja elinvoimaa. Kosteuttavaa Aloe veraa ja kylmäpuristettua appelsiiniöljyä sisältävä geeli sisältää runsaasti energianlähteitä, jotka taistelevat tehokkaasti iho-ongelmia, ärsytystä ja jopa aknea vastaan ja varmistavat näin sileän, raikkaan ja säteilevän ihon.

Käyttö : Levitä yhdestä kolmeen pumpullista aamuin illoin (seerumin jälkeen) kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, hiero hellävaraisesti ja anna imeytyä hyvin.

Vinkkejä :

  • Vinkki 1 : Sekoita Aloe Glow Soothing Face Gel muutamaan tippaan kasvoöljyä (esim. Kukui Nut Face Yoga Drops tai Squalene Face Yoga Drops Rosental Organicsilta) luodaksesi täyteläinen kosteusvoide, joka sisältää myös Glowy Finishin. tai kaksinkertainen määrä geeliä ja öljyä uudistavaan Skin Sleeping Packiin.
  • Vinkki 2 : Sekoita Rosental Organicsin Argan Glow² öljy hiuksille ja iholle-tuotteen kanssa saadaksesi tehohoitopohjan kasvojooga-istuntoosi Rosental Organicsin tuotteen Rose Gua Sha Natural Lifting Tool avulla.
  • Vinkki 3 : Saat kasteisen, hehkuvan lookin sekoittamalla primeria Aloe Glow Soothing Face Gel -tuotteen kanssa (suhteessa 2:1).
  • Vinkki 4 : käytä tuotetta Aloe Glow Soothing Face Gel rauhoittavana auringonoton jälkeen auringonoton jälkeen.
  • Tee tee-se-itse-vinkki : Saat virkistävän kasvosuihkeen sekoittamalla Aloe Glow Soothing Face Gel suihkepullossa veteen ja suihkuttamalla haluamallasi tavalla.
Koostumus: Geeli
Käyttö: 24h-voide
Tuoteluokat: Kasvovoiteet
Ihotyyppi: Rasvainen iho, Sekaiho, Kuiva iho, Epäpuhdas iho
Merkki: Rosental Organics
Ominaisuudet: Hajusteeton, Vähemmän muovia, Ilman sulfaatteja, Alkoholiton

arviota kielellä suomi tuotteesta Rosental Organics Aloe Glow Soothing Face Gel