Rosental Organics Kukui Nut Face Yoga Drops

Intensiivinen, ravitseva kasvoöljy eksoottisella nuotilla

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Tämän tuotteen uusi versio:

Rosental Organics Clarifying Oil

Kuvaus tuotteesta

Nämä 100%:sta kukui-pähkinäöljystä valmistetut kasvojoogatipat tuovat kylpyhuoneeseesi eksoottisen henkäyksen. Öljy saadaan hellävaraisella kylmäpuristuksella, ja se sisältää A-, C-, E-vitamiinia, linolihappoa sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Öljyllä on laaja kirjo positiivisia ominaisuuksia: tehokkaat hoito-ominaisuudet tekevät siitä täydellisen herkälle ja jopa atooppiselle iholle, ja se myös tukee ärtyneen ja halkeilevan ihon solujen uusiutumista ja elpymistä. Se on myös erittäin kosteuttava, mutta silti kevyt ja sopii myös rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Öljy ei jätä häiritsevää rasvaista kalvoa, imeytyy hyvin nopeasti ja sopii jopa meikkipohjaksi.

Käyttö:

  • Lämmitä 3-5 tippaa öljyä kämmenten välissä aamulla ja/tai illalla ja hiero varovasti kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistettuun ihoon.

Vinkkejä:

  • Öljy voidaan sekoittaa myös päivä- tai yövoiteeseen antamaan ylimääräistä hoitoa.
  • Öljyllä on viilentäviä ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää mainiosti auringonoton jälkeen tai auringonpolttamiin.
  • Joogavinkki: Kasvojoogatipat täydentävät päivittäistä kasvojoogarutiiniasi täydellisesti. Voit aktivoida ja vahvistaa kasvolihaksia yksinkertaisesti levittämällä öljyä ennen joogaharjoitusta ja työskentelemällä valitsemallasi hierontatyökalulla. Terve, elvytetty iho!
Tuoteluokat: Ihonhoitoöljyt
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Merkki: Rosental Organics
Ominaisuudet: Vegaaninen

Asiakkaidemme kirjoittamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Rosental Organics Kukui Nut Face Yoga Drops

5,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
1 (100%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

1 arvostelu