Fangocur Bentoforte-purskutusliuos

Vähentää pahanhajuista hengitystä ja ientulehduksia

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Fangocuinr Bentoforte on kehitetty erityisesti pahanhajuisen hengityksen (halitosis), ientulehduksen (gingivitis), tukikudostulehduksen (parodontitis), ärsytysyskän, kielipeitteen, aftojen ja suun limakalvojen vaurioihin. Uusi, ainutlaatuinen 3-kertainen vaikuttavien aineiden yhdistelmä luonnonrohdoista:

 1. Fango-savi poistaa hajua aiheuttavat orgaaniset aineenvaihdunta-aineet. Lisäksi pahaa hajua muodostava pH-arvo laskee suussa.
 2. Luonnolliset eteläafrikkalaiset merisuolakristallit mitätöivät bakteerit.
 3. Luonnolliset eteeriset öljyt vahvistavat suuflooraa ja tukevat suun ja nielun luonnollista tasapainoa. Ne antavat lisäksi välitöntä raikkautta.

Ainesosat muodostavat hellävaraisen suojakalvon ienten päälle ja rauhoittavat. Ikenet vahvistuvat, pahanhajuinen hengitys neutralisoituu, ja suu saa takaisin terveen flooransa.

Fangocurin Bentoforte on lääketuote ja sen on kehittänyt yliopistoprofessori tri Wolfgang Marktl Wienin kansainvälisestä yleislääketieteellisestä instituutista, ja on tieteellisesti testattu.

Vaikutus ja käyttö: Sekoita kukkurallinen teelusikallinen Bentofortea 1/8 l:aan vettä ja anna vetäytyä muutaman minuutin. Sekoita vielä kerran pikaisesti ja ota pieni määrä kerrallaan suuhun. Purskuta suussa ja kurlaa lopuksi nielu. Sylje nyt orgaanisia kuona-aineita täynnä oleva Bentoforte pois ja toista, kunnes lasi on tyhjä. Käytä Bentofortea erityisesti pahanhajuisen hengityksen hoitoon. Voit niellä puolet sekoitetusta liuoksesta ehkäistäksesi tehokkaasti ruoansulatustoiminnoista johtuvaa haisevaa hengitystä.

Tee 3 viikkoa kestävä hoito aamuin illoin. Itsepintaisissa tapauksissa pidä viikon tauko ja toista sitten. Sen jälkeen voit tehdä käsittelyn ehkäisevänä hoitona 2-3 kertaa viikossa.
Fangocur Bentofortea voidaan käyttää myös akuutissa tapauksessa, esim. mausteisten ruokien tai hajuamuodostavien juomien nauttimisen jälkeen.

Merkki: Fangocur
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Gossendorfer Fango (bentonite), Sea salt, Citrus limo*, Mentha spicata, Mentha x arvensis, Salvia officinalis, Melaleuca alternifolia**, melaleuca viridiflora, leptospermum, laurus nobilis, Matricaria chamomilla*
* certified organic
* wild harvested

Tietoa fangocurista

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Fangocur Bentoforte-purskutusliuos

2 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

3,7 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
2 (66%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
1 (33%)

3 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 2 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Bentoforte-purskutusliuos", ostivat myös:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder