Mellis Sauna Arctica ikikelpo saunavoide

Perinteiset ainekset, ainutlaatuinen hyvinvointikokemus

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Tervaa käytetään perinteisesti saunassa sekä tuoksuna että hoitavien ominaisuuksien takia. Suomalaisessa kansanparannuksessa tervalla on ollut merkittävä rooli. Terva hoitaa ihoa tehokkaasti, myös tieteellisesissä tutkimuksissa on havaittu sen hoitava vaikutus ihon hilseilyyn ja psoriasikeen. Mäntyterva ja hunaja saunavoide puhdistaa, elvyttää ja tasapainottaa ihoa. Koivunterva ja mesiangervo lievittävät kutinaa, ihoärsytystä sekä lihas- ja nivelkipuja. Lisäksi, mesiangervo kiihdyttää aineenvaihduntaa lisäten hikoilua. Yhdessä hunajan kanssa, terva ja mesiangervo edistävät lihasten palautumista rasituksen jälkeen. Saunavoide sopii myös päänahan hoitoon. Mäntyterva tuo saunaan omanlaisensa herkän mystisen, savuisen tunnelman - kokeile ja ylläty!

Monet luonnon omat raaka-aineet ovat antioksidanttisia ja virkistäviä- Ne sisältävät ainutlaatuisia yhdistelmiä vitamiineja, hedelmähappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Hunaja on kaikkien näiden tuotteiden pääraaka-aine, koska se ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Se on yksi luonnon ihmeistä - mikä muu tuote pystyy samanaikaisesti kosteuttamaan ihoa ja puhdistamaan sitä? Hunajalla on tasapainottava vaikutus ihohuokosiin; unohtamatta sen rentouttavia vaikutuksia.

Sauna Arctica-sarjan saunassa käytettävät ihonhoitotuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta, antaen ihon samalla hengittää. Ne hoitavat ihoa monipuolisesti: kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa, sekä edistävt ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden myönteisiä vaikutuksia - tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus keholle ja mielelle. Hunajaisen saunakokemuksen jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Käyttö: Anna saunavoiteen vaikuttaa iholla löylyjen aikana. Hunajahoidon jälkeen olo on ihanan levollinen ja ihosi on silkkisen pehmeä! Huuhtele iho puhtaalla vedellä. Säilytä voide huoneen lämmössä.

Vinkki: Raaka-aineita ja tuotteita kehitettäessä on ajateltu myös tuotteiden hellävaraisuutta. Nämä tuotteet sopivat myös herkälle iholle ja kasvojen iholle. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös ilman saunaa, esimerkiksi kasvojen puhdistuslotionina, shampoona tai hiusnaamiona. Voit kokeilla saunahunajaa myös kylvyssä tai hiusten ja hiuspohjan hoitoaineena. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

 • Mineraaliöljyjä
 • Petrokemiallisia ainesosia
 • Sulfaatteja
 • Parabeeneja
 • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita

pH 5,5 - lähellä ihon luonnollista pH-arvoa

Merkki: Mellis
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Mel, Aqua, Glycerine, Filipendula Ulmaria, Rape Seed Oil, Xanthan Gum, Pinus Sylvestris Tar, Dehydroacetic Acid, Cetearyoyl/Cetearyl Glucoside.

Sauna Arctica -sarja
Lisätarvikkeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Mellis Sauna Arctica Ikikelpo saunavoide

5,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
1 (100%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

1 arvostelu

Samankaltaiset tuotteet:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Sauna Arctica Ikikelpo saunavoide", ostivat myös:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder