The Handmade Soap Company - luonnollisen tuoksuiset kylpytuotteet

Aromaattinen valikoima keholle ja mielelle

Irlantilainen tuotemerkki The Handmade Soap Company valmistaa mielellään kestävässä tuotannossa käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, joka on räätälöity kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Hienot, tyylikkäät tuoksuyhdistelmät juuri poimituista kasveista ja yrteistä kutittavat aisteja. Arvokkaat luomukset oikeilla eteerisillä öljyillä löytyvät The Handmade Soap Companysta vartalon ja hiusten puhdistus- ja hoitotuotteissa sekä kauniissa elementeissä huoneen tuoksumiseen.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

The Handmade Soap Company: 24 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

The Handmade Soap Companyn juuret juontavat juurensa löytöretkistä ja mukanaan tuomista arvoista, jotka valmistetaan käsityönä ainutlaatuiseksi valikoimaksi Irlannissa sijaitsevassa käytöstä poistetussa pellavamyllyssä. Sosiaalisella vastuulla ja sitoutumisella tuotetaan luonnollista ihonhoitoa suoraan luonnon ruokakomerosta peräisin olevista ainesosista, jotka (kirjaimellisesti) eivät maksa maapalloa.

Lisäksi The Handmade Soap Companyn brändikulttuuri perustuu iho-, ympäristö- ja eläinystävällisyyteen, ja se koristaa itseään seuraavilla sertifikaateilla:

  • Vegan Society - Koko tuote on kasviperäistä ja täysin vapaa eläinperäisistä ainesosista.
  • Leaping Bunny - Eläimistä vapaa kehitys ja valmistus.
  • ECOCERT - Luomulaatu, jossa vähintään 95 % ainesosista on kasviperäisiä.
  • FSC® - Pakkauskartongit ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.
  • Muovipullot on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista (PCR), joka puolestaan on täysin kierrätettävissä.