TIO hammasharjat

Ympäristöystävällisiä ja innovatiivisia hammastuotteita

TIO todistaa, että muoviroskia voidaan välttää myös arjen käyttöesineissä. Ja että myös ekologinen hammasharja näyttää hyvältä!

Marken / TIO

TIO: 10 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Kuten monet nerokkaat ja hyvät asiat, TIO-brändi syntyi tarpeesta - idea ja mahdollisuudet olivat olemassa, mutta johtavat hammashoitovalmistajat eivät olleet kiinnostuneita. Mitä tekevät kaksi sitoutunutta ihmistä, jotka haluavat tehdä maailmasta hieman paremman? Juuri niin! He perustavat yrityksen ja valmistavat sen itse.

Ratkaisu jätteiden välttämiseen ja muovin vähentämiseen on sekä yllättävä että innovatiivinen: hammasharja, jossa on vaihdettavat kiinnitysharjat. Ja todella siistillä, palkitulla muotoilulla: harjaa hampaat hyvällä omallatunnolla ja tyylillä!

Ratkaisu jätteiden vähentämiseen ja muovin vähentämiseen on yllättävä ja innovatiivinen

Lisäksi TIO-hammasharja on matkakorkin ansiosta ihanteellinen ja hygieeninen kumppani myös matkalle.

Tuotteet on jo lähtökohtaisesti suunnattu ehdottoman kestävään kehitykseen ja mahdollistavat siten suurten jätemäärien säästämisen heti alusta alkaen. Koska TIO:n perustajille on tärkeää tehdä vielä enemmän planeettamme hyväksi ja tukea ekosysteemiämme sekä korjata mahdollisuuksien mukaan, 5 % tuotosta lahjoitetaan The Ocean Cleanup -järjestölle. Jokaisen TIO-hammasharjan osto tukee siis tätä vaikuttavaa ja tulevaisuuteen suuntautuvaa suurhanketta, joka käyttää uusinta teknologiaa ja paljon omistautumista suoriutuakseen Herkuleen tehtävästä vapauttaa valtameremme muovijätteestä.

Hammasharjalla on seuraavat ominaisuudet:

  • Ripset 2 paksuutta:valmistettu kestävästä orgaanisesta nylonista, joka on valmistettu risiiniöljystä
  • Professionaalinen leikkaus: Harjakset on kehitetty Witten/Herdecken yliopiston hammaslääketieteellisen instituutin viimeisimpien tutkimusten perusteella
  • Päät:valmistettu selluloosasta (FSC®-sertifioitu puu) ja vaihdettavissa
  • Moitteeton hygienia: sileät pinnat ja saumaton siirtymä - joten bakteereilla ei ole mitään mahdollisuuksia
  • Kahvan pito: Kahvan ergonomisesti pyöristetyt kohdat antavat otteen ja ovat vapaita pehmittimistä
  • Ote: Uudelleenkäytettävä kahva on valmistettu kestävästä PE:stä, joka on valmistettu sokeriruo'osta