UOGA UOGAn luonnonkosmetiikkaa

Laadukkaita ja luonnollisia hoitotuotteita ja meikkejä

UOGA UOGA valmistaa luonnollisia meikkejä baltialaisista villimarjoista ja meripihkasta. Ne imartelevat ja hemmottelevat ihoa ja korostavat luonnollista kauneutta.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

UOGA UOGA: 88 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Tietoa merkistä

Uoga uoga- sydämenasiamme!

Luonnonkosmetiikkamme tarina alkoi todellisesta ystävyydestä ja aidoista marjoista. Olimme kaksi nuorta äitiä, jotka tekivät käsin tuoreita naamioita ja voiteita itsellemme ja perheillemme tietämättä mihin tämä tie meidät vielä johtaisi. Käytimme metsämarjoja ja vihreitä yrttejä, jotka olivat tärkeä osa kosmetiikkaamme, ja jotka olimme tunteneet lapsuudesta saakka.

Ihmiset alkoivat kysellä meiltä enenevässä määrin, mistä kosmetiikkaamme voi ostaa. Se ei tullut yllätyksenä.
Olemme kotoisin Baltiasta ja me uskomme täällä luonnon taikaan. Oletko koskaan nähnyt suuria vihreitä metsiämme, jotka ovat täynnä värikkäitä marjoja? Oletko koskaan vaellellut villeillä hiekkarannoillamme ja löytänyt palan meripihkaa, joka on täynnä auringon ja meren energiaa? Me olemme tehneet kaikkea tätä ja käytämme näitä kokemuksia tuoreen, luonnollisen "Uoga uoga" -kosmetiikkasarjamme luomisessa (ja muuten, merkkimme nimi tarkoittaa "Marja marja" liettuaksi).

Luonnonkosmetiikkaamme varten käytämme vain luonnollisia, jalostamattomia korkeimman laadun öljyjä. Saven, kukkaisvesien, hunajan ja yrttien yhdistelmä antaa iholle ja hiuksille tärkeimmät ravinteet ja hoitaa niitä hellävaraisesti ja tehokkaasti. Mineraalimeikkisarjamme on tehty luonnonmineraaleista, ja sitä rikastetaan yhdellä Itämeren ainutlaatuisella osalla, nimittäin hienostuneella, muokkaamattomalla meripihkalla. Kauan aikaa sitten Baltian naiset uskoivat, että meripihkaketjujen käyttäminen voisi pysäyttää vanhenemisprosessin. Nykyään tiedämme tutkimusten ansiosta, että meripihkahappo sisältää erittäin paljon antioksidantteja, jotka kamppailevat ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Monet sanovat, että kosmetiikkamme tuoksuu luonnolle. Sen voi selittää sillä, ettemme käytä synteettisiä hajusteita, vaan pelkästään puhtaita eteerisiä öljyjä. Uskomme, että keinotekoiset hajusteet eivät voi korvata aitoa, luonnollista tuoksua.

Kosmetiikkamme ei vain sisällä erityisiä ainesosia. Myös ympäristäystävällinen ja perheystävällinen ilmapiiri yrityksessämme on meille erittäin tärkeää. Uskomme, että voimme tehdä maailmasta "Uoga uoga" -polullamme hieman puhtaamman ja kauniimman, ja tämä ajatus ajaa meitä aina eteenpäin. Tiimimme on intohimoisesti asiassa mukana ja innostunut ideoistamme, ja uskomme, että tarinamme inspiroi naisia elämään terveellisemmen, sekä tuntemaan itsensä riippumattomaksi ja vahvaksi.

Ennen kuin tarjoamme tuotteitamme asiakkaille, nämä käyvät läpi kaikki tärkeät ja tarpeelliset testit, ja ne arvioidaan turvallisuuden kannalta isobritannialaisissa laboratorioissa. Testaamme tuotteet henkilökohtaisesti ja tiimimme kanssa, ja uskokaa pois, he ovat ankarimmat kriitikot, mitä voi löytää. Vasta sen jälkeen päästämme tuotteen kauppoihin.

Tuotteemme nousivat suureen suosioon Liettuassa ja voittivat useita palkintoja. Olemme myös saaneet asiakkailta aina erittäin hyvää palautetta. Meidät valittiin jopa 2012 vuoden menestyneimmäksi nuoreksi yritykseksi, ja vuonna 2013 meidät palkittiin yrityksen inspiroivimmista yrittäjistä. Se oli jännittävää (ja me pääsimme jopa presidentin puheille)!

Vaikka olemmekin nyt yksi Liettuan johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista, tuotamme kosmetiikkamme silti edelleen käsityönä ja pienissä määrissä, jotta tuotteet ovat aina tuoreita. Teemme reseptimme, aromimme ja designimme itse. Aviomiehemme auttavat meitä laajentamaan kauppaketjua. Kaikki tuotenimet ovat meidän huolellisesti valitsemiamme mielen piristämiseksi. Painamme myös joihinkin tuotteisiin omia runojamme. Otamme "Uoga uoga":n henkilökohtaisesti ja todennäköisesti siksi me olemme niin erityislaatuisia. Ai niin, ja me käytämme aitoja marjoja!