Weleda-luonnonkosmetiikka

Saksan suurimman luonnonkosmetiikkavalmistajan koko tuotevalikoima

Jo yli 90 vuoden ajan Weleda on valmistanut korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita, kuten esim. hiusten-, kasvojen- ja vartalonhoitoa, sekä lääkeaineita, jotka on sovitettu ihmisen elimistöön, ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti. Kaikilla Weledan tuotteilla on NaTrue-laatusinetti, ja lisäksi yli 30 tuotetta on saanut ÖKOTESTiltä arvosanan "erittäin hyvä" tai parhaan arvosanan "suositeltava".

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Weleda

Weleda: 139 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Weleda - sopusoinnussa ihmisten ja luonnon kanssa. Weleda tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia luomutuotteita koko perheen kasvojen- ja vartalonhoidosta hiuskosmetiikkaan ja ravintolisiin. Antroposofi tohtori Rudolf Steiner perusti yrityksen 2000-luvun alussa, ja se noudattaa henkistä ja esoteerista, kokonaisvaltaista filosofiaa. Laatu ja kestävä kehitys ovat Weledalle yhtä tärkeitä. Yritys on vakuuttunut siitä, että kaikkien tuotantoketjun lenkkien on työskenneltävä yhtä tunnollisesti ja korkeatasoisesti, jotta voidaan valmistaa korkealaatuinen ja tehokas tuote.

Yhtiö pidättäytyy täysin eläinkokeista, geenimuunnellusta materiaalista, kuten myös keinotekoisista väri- ja säilöntäaineista.

Koko Weledan tuotevalikoima on

  • ilman synteettisiä väriaineita ja tuoksuja
  • ilman silikoneja, parafiineja ja muita raakaöljytuotteita
  • ilman synteettisiä rasvoja