Modernia ja luonnollista kosmetiikkaa XaaNuulta

Ainutlaatuisia meikkejä eksoottisilla ainesosilla

Jo nimi XaaNuu - käännettynä "kukkivat kasvot" - puhuu puolestaan! XaaNuu -tuotteiden ainutlaatuisella kaavalla, joka sisältää luonnollisia ainesosia, kuten eteläamerikkalaista Mamey sapote -kasvia ja monia arvokkaita vitamiineja, voit saavuttaa säteilevän kauneuden. Kestävä ja uudelleenkäytettävä pakkaus XaaNuu -tuotteille korostaa kunnioitusta, intohimoa ja rakkautta luontoa kohtaan.

XaaNuu: tuote

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Esivanhempiensa innoittamana ja heidän muinaisten lääkekasvien tuntemuksensa perusteella Liliana perusti XaaNuu -tuotemerkkinsä. Tehtävänä yhdistää hoito ja kauneus Liliana luottaa luontoäidin luonnollisiin ominaisuuksiin.

Pääraaka-aine on latinalaisamerikkalainen kasvi Mamey sapote, makea hedelmä, jota syödään monissa Etelä-Amerikan maissa ja jonka öljy saadaan siemeniä puristamalla. Jo Miksteekkien aikoina naiset löysivät eksoottisen kasvin vaikuttavat ominaisuudet ja alkoivat levittää öljyä hiuksiinsa. Liliana hyödyntää tätä perinteistä kokemusta ja on kehittänyt uuden meikkisarjan, jossa keskitytään luonnollisuuteen ja omaperäisyyteen. Mamey sapote -hedelmien erittäin kosteuttavat, kiiltävät ja ravitsevat ominaisuudet ovat siksi kiinteä osa XaaNuu -kosmetiikkatuotevalikoimaa.