alva-luonnonkosmetiikka

Tutustu alvan koko valikoimaan Ecco Verdellä

alva-tuotteet on valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista ja ovat näin ollen myös erittäin korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

alva: tuote

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Vuosikymmenten tutkimuksen kautta alva Naturkosmetik on koonnut mittavan repertuaarin tietoa ja osaamista. Intohimoinen lähestymistapa tieteeseen ja siihen liittyvät pyrkimykset parantaa jo ennestään korkealaatuisia tuotteita johtavat jatkotutkimukseen. Tämä johtaa poikkeuksellisiin tuotteisiin, jotka asettavat standardit tehokkuuden, tulosten, yhteensopivuuden ja ympäristöystävällisen kestävyyden suhteen – ihmisille, eläimille ja ympäristölle.

Alvan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain hienoimpia ainesosia, pääasiassa valvotusta luomuviljelystä tai luonnonvaraisesta keräyksestä. Mahdollisuuksien mukaan käytetään vain puhdistamattomia öljyjä, sillä näin säilytetään kaikki olennaiset ainesosat. Raaka-aineiden luonnollisuuden ansiosta iho pystyy hyödyntämään hoitotuotteet parhaalla mahdollisella tavalla ja ihon omat toiminnot alkavat normalisoitua ja uusiutua. Tämä tarkoittaa, että alvan hoitotuotteet ovat eräänlainen "apu itsehoitoon", joiden tavoitteena on palauttaa iho tasapainoiseksi, terveeksi ja luonnolliseksi. Lisäksi mikään tuotteista ei ole komedogeeninen luonnollisten ainesosien vuoksi.

Hoitotuotteiden kehittämisestä tuotantoon asti alvatutkimusryhmä on jatkuvassa vuorovaikutuksessa ihotauti- ja yliopistoorganisaatioiden, kokeneiden lääkäreiden ja akateemisten asiantuntijoiden kanssa voidakseen taata korkeimman laadun, parhaan mahdollisen tehokkuuden ja ihoyhteensopivuuden.

Alva- tuotteet ovat ilman:

  • parabeeneja
  • mineraaliöljyjä ja parafiineja
  • laureth- ja lauryylieetterisulfaattitensidejä
  • synteettisiä hajuvesien kiinnitysaineita
  • eläinkokeita