Dr. Hauschkan laadukas luomu- ja luonnonkosmetiikka

Dr. Hauschka on yksi luonnonkosmetiikan pioneereja, ja tarjoaa parhaanlaatuisia, sertifioituja luonnon ja luomukosmetiikkatuotteita, jotka on kehitetty ja valmistettu luonnon rytmin mukaan.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Dr. Hauschka: 3 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Dr. Hauschkan tuotteiden keskipisteenä on iho elävänä organismina, kuten myös ihminen yksilöllisenä olentona.

Dr. Hauschkalla myös meikkituotteet on valmistettu ensisijaisesti ihoystävällisyyttä ajatellen. Rohtojen huolella mietitty sekoitus ja jokaisen käyttäjän yksilölliyys tekevät meikkituotteista ainutlaatuisia. Tuotteiden ei ole vain tarkoitus peittää tai piilottaa, vaan pikemminkin korostaa jokaisen ihmisen ainutlaatuista persoonaa ja saada kasvot säteilemään.

Dr. Hauschka Kosmetik perustettiin vuonna 1967 vielä tänäänkin olemassa olevan WALA Arzneimittel -yrityksen pohjalta, ja on siitä lähtien tarjonnut jatkuvasti kehittyvän valikoiman hoitotuotteita, ja vuodesta 1999 myös meikkejä.

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat yritysfilosofian tärkeimmät tukipilarit. Maapallo on monimutkainen organismi, joka yhdistää eri kiertokulkuja ja muodostaa vakaan kokonaisuuden. Niin kauan kuin ihminen pystyy integroitumaan siihen kunnioituksella, järjestelmä pysyy tasapainossa. Siksi ympäristön kunnioittaminen ja luonnon harkittu käyttö on Dr. Hauschkalla ensisijaisen tärkeää.

  • Käytetyt kasvit, öljyt ja vahat saadaan lähes poikkeuksetta kontrolloidusta luomuviljelystä, mahdollisimman biodynaamisena laatuna ja reilun kaupan tuottajilta.
  • Ajattelu ja työskentely tapahtuu aineiden kierrätysperiaatteen mukaan - esim. sadeveden käyttönä, helposti kierrätettävinä pakkausmateriaaleina ja tuotannosta syntyvien kasvijätteiden kompostointina.
  • Resursseja säästetään aina, jos se on mahdollista: jo vuosien ajan sähkö saadaan ekosähkönä, ilmastointiin käytetään lämmön takaisin johtamista ja maalämpöä, ja työntekijät saavat käyttää työpaikan polkupyöriä, tai julkisten kulkuneuvojen kulut katetaan, ja työntekijät muodostavat kimppakyytiporukoita.
  • Lisäksi Dr. Hauschkalla on kumppanuuksia ympäri maailmaa - sheavoi saadaan luomuviljelyprojektista Burkina Fasosta, tai damaskonruusuöljy Afganistanista, missä luomuruusujen viljely yhteistyössä maailman nälänhätäavun kanssa on nykyään vaihtoehtona oopiumintuotannolle.

Päämääränä on edistää yhteisöllisyyttä, säilyttää maapallo lapsillemme ja seuraaville sukupolville, ja myös parantaa demeter-periaatteen mukaan.