farfalla Aloe vera -geeli Classic

Lievittävä ja rentouttava

LoppuunmyytyValmistus on lopetettu.

Tämän tuotteen uusi versio:

Kuvaus tuotteesta

Lievittävä ja rentouttava, rasvaton hoito. Antaa kasvoille ja vartalolle virkistävää kosteutta, kiihdyttää solujen uusiutumista ja kollageenintuotantoa, sekä antaa iholle elastisuutta ja kiinteyttä. Levitä tätä luomulaatuista Aloe vera-geeliä kosteusvarastoksi päivävoiteen alle, tai pelkästään sellaisenaan rasvaisen ihon hoidoksi.
Erityisen hyvä hoitotuote auringonoton jälkeen. Ihon hetkellinen kiristys on normaalia.

Aloe vera -kasvi tuottaa lihaisissa lehdissään entsyymejä, vitamiineja, kivennäisaineita ynnä muita aineita, jotka ovat äärimmäisen tärkeitä iholle. Farfalla käyttää luomuviljellyn Aloe vera Barbadensis-lajikkeen mehua.
Luomulaatuinen Aloe vera kiihdyttää solujen uusiutumista, ja sen polysakkaridit saavat ihon epidermiksen solut kasvamaan kiinteämmiksi ja tiheämmin. Kollageenintuotanto kiihtyy. Ihosta tulee elastisempi, kiinteämpi ja rypyt vähenevät. Luomulaatuinen Aloe vera parantaa ihon kimmoisuutta ja tukee sen puolustuskykyä ulkoisia haittavaikutuksia vastaan.

Koostumus: Geeli
Tuoteluokat: Seerumit , Kasvovoiteet, Vartalovoiteet
Ihotyyppi: Vaativa iho, Rasvainen iho, Kaikille ihotyypeille, Ärsyyntynyt iho, Sekaiho, Normaali iho, Herkkä iho, Kuiva iho
Merkki: farfalla
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: NaTrue

Ainesosat

Tuoteseloste (INCI): Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Alcohol*, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Levulinic Acid, Xanthan Gum. *certified organic

Tietoa Aloe vera geeleistä

Tuotearvostelut

arviota kielellä suomi tuotteesta farfalla Aloe vera -geeli Classic

66 arviota muilla kielillä

4,1 5 tähdestä
5 tähteä
45 (42%)
4 tähteä
35 (33%)
3 tähteä
15 (14%)
2 tähteä
8 (7%)
1 tähti
3 (2%)

106 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 66 arviota löytyy muilla kielillä.