farfallan korkealaatuista luomu- ja luonnonkosmetiikkaa

Aromaterapia, eteeriset öljyt ja vartalonhoitotuotteet. Sveitsiläinen Farfalla on yksi johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista. Laaja valikoima laatutuotteita.

Koska luomun tulisi olla itsestäänselvyys!
Aromaterapia, luonnollisen puhtaat eteeriset öljyt ja vartalonhoito - sveitsiläinen Farfalla on yksi tärkeimmistä korkealaatuisen ja sertifioidun luonnonkosmetiikan valmistajista.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / farfalla

farfalla: 300 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Yritys, joka sai alkunsa 80-luvulla ideasta ja innostuksesta ensimmäisen tuoksukaupan muodossa, on nykyään yksi tärkeimmistä luonnollisten puhtaiden eteeristen öljyjen ja sertifioidun luonnonkosmetiikan valmistajista - Farfalla tarjoaa valtavan laajan valikoiman tuoksuja ja tuoksuöljyjä, sekä luomulaatuisia tai villikeräilystä peräisin olevia hoitotuotteita.

Ympäristöystävällisyys ja reilu kauppa ovat Farfallalle erittäin tärkeitä asioita. Siksi kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä, kuten pahvipakkaukset, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti FSC-sertifioiduista raaka-aineista. Farfalla johtaa sekä tukee luomukasviprojekteja ympäri maailmaa, ajaa biodiversiteetin suojan asiaa, ja näkee itsensä raaka-aineita toimittavien tavarantoimittajien ja pienviljelijöiden kumppanina. Yritysfilosofian perusta on kunniottava, ekologisesti vastuullinen ja eettisesti oikea toiminta - niin ihmisten, eläinten kuin luonnonkin suhteen. Johtava ajatus on "Luomu on loogista!" Siksi tuotannossa käytetään vain reilusta kaupasta peräisin olevia, ympäristöystävällisesti tuotettuja ja korkealaatuisia, luonnollisia raaka-aineita. Siksi Farfallan tuotteilla on NaTrue- ja BDIH -sertifikaatit.

Yhtä tärkeää Farfallalle on läpinäkyvyys: reitti on seurattavissa viljelijästä ja toimittajasta aina kuluttajaan asti. Jokainen raaka-aine on jäljitettävissä ja tuo oman tarinansa lopputuotteeseen - tarinan, jonka voi todella kertoa.

Farfallan tuotteet ovat 100-prosenttisesti:

  • ilman synteettisiä ainesosia
  • ilman PE-yhdisteitä, silikoneja ja mineraaliöljyjä
  • ilman geenimuunneltuja organismeja
  • ilman nanoteknologiaa
  • ilman eläinkokeita
  • hyvin siedettyjä, pH-neutraaleja ja dermatologisesti testattuja
  • peräisin reilun kaupan tuottajilta
  • ympäristöystävällisessä pakkauksessa
  • tuotettu ympäristöä säästävällä tavalla