FUN!ETHIC-luonnonkosmetiikka

Ranskalaisia hoitotuotteita kaikeinikäisille

Bienvenue! Tai tervetuloa FUN!ETHICin, pienen ranskalaisen yrityksen värikkääseen maailmaan, jonka päämääränä on tuottaa korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa reiluun hintaan.

FUN!ETHIC: 18 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Made in Alsace – laatua, johon kaikilla on varaa!

FUN!ETHICin perustana on ajatus todistaa, että moderni yritys voi hyvinkin tuottaa paikallisesti, ympäristöystävällisesti ja tiukimpien eettisten standardien mukaan: parasta laatua reiluun hintaan, ja tämä hyvällä omatunnolla! Voiko enempää toivoa?!

FUN!ETHICille "vastuuntuntoinen kosmetiikka" on tärkeää, minkä vuoksi paikallisia yhteistyökumppaneita suositaan, ja esimerkiksi eläinkokeista kieltäydytään tiukasti. Yrityksen perustajat Olaf Maurice ja Martine Schmitt ovat sitäpaitsi sitä mieltä, että avoimuus on tärkeä tekijä yrityksen ja asiakkaan välisessä luottamuksessa, ja sen mukaan he toimivatkin. Kaikki yrityksen tiedot alihankkijoista yrityksen strategisiin tietoihin ovat avoimia.

3 ikäryhmää – 3 tuotelinjaa

Sen sijaan, että olisi kategorisoinut ihotyypin mukaan, kuten kosmetiikka-alalla yleensä, FUN!ETHIC on suunnitellut kolme eri tuotelinjaa naisen ihon eri tarpeisiin kolmessa eri elämänvaiheessa.: nämä sisältävät kukin puhdistusveden, hoitoöljyn, päivävoiteen ja deodorantin. Yli 30-vuotiaan iholle on vielä lisäksi tarjolla kasvonaamio.

Teinit – teini-ikäisten sarja alkaen n. 12 vuoden iästä, jonka on tarkoitus olla ihon seurana kasvun ylä- ja alamäissä: kosteuttaa, tasapainottaa ja lievittää tulehduksia. Jotta aikuistumisen seikkailussa ei tarvitse vaivata päätään iho-ongelmilla.

Nuoret – kaikille nuorille naisille 20 ikävuodesta ylöspäin. Helppo hoitosarja, joka yhdistää kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan säteilevää ulkonäköä varten: kosteuttaa, vahvistaa ja elävöittää, sekä tekee ihosta persikkaisen ja pehmeän.

Kolmekymppiset – hoitosarja yli 30-vuotiaan ihon erityisiin tarpeisiin. Fun'Ethicin ansiosta on aivat yksinkertaista ja helppoa antaa ihollesi tarvittavaa lisähoitoa. Vivre ses 30 ans -tuotteet kosteuttavat tehokkaasti, ravitsevat, niillä on antioksidatiivinen vaikutus ja ne stimuloivat ihon omaa solujen uusiutumista. Tekee ihosta terveen näköisen ja kauniin.

Fun'Ethic on:

  • Cosmébio-sertifioitu
  • eläinkokeeton
  • hajustettu 100-prosenttisesti luonnollisilla hajusteilla
  • tuotettu ympäristöystävällisesti ja tiukan, eettisen mittakaavan mukaan
  • valmistettu Ranskassa