Luhtalitukka

Tämä öljy on peräisin luhtalitukan siemenistä. Luhtalitukkaa esiintyy pääasiassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Öljy tekee ihosta silkkisen ja tasaisen ja se ei jätä rasvaista kalvoa iholle. Luhtalitukkaöljy ei ärsytä ihoa ja sitä voidaan käyttää hyvin monipuolisesti koko vartalon ja hiusten hoitoon. 

katso Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Kustantaja Freya, 3. painos 2012