Viinirypälesiemenöljy

Viinirypälesiemenöljy on yksi arvokkaimmista öljyistä sillä kovista ja pienistä rypäleen siemenistä saa kerralla vain erittäin vähän öljyä. 
Rypälesiemenöljyssa on paljon polyfenoleja ja tokoferoleja ja se on poikkeuksellisen voimakkaasti antioksidanttinen ja suojaa näin ollen solukalvoja. Öljy imeytyy hvyin ihoon ja se parantaa ihon vastaanottokykyä näin erityisesti myös rasvaliukoiset vitamiinit imeytyvät. Rypälesiemenöljy on hyvin kevyt ja se soveltuu erityisesti aknen, rasvaisen- ja sekaihon hoitoon. Öljyn korkea linolihapopitoisuus ehkäisee sarveistumista. Myös ikääntyvä iho hyötyy tämän öljyn erikoisominaisuuksista. 

Kosmeettiset ominaisuudet:

  • Uudistaa ja parantaa ihon suojamekanismia
  • Ehkäisee tulehduksia, hoitaa aknea, rasvaista- ja sekaihoa  
  • Ehkäisee sarveistumista
  • voimakkasti antioksidanttinen ja solukalvoja suojaava, ihanteellinen Anti-Aging ihonhoitotuotteena  
  • Parantaa ihon vastaanottokykyä

katso Heike Käser 2010 "Naturkosmetische Rohstoffe", Linz, Kustantaja Freya, 3. painos 2012


Tuotteet, joissa on Viinirypälesiemenöljy: