MATARRANIA korkealaatuista oliiviöljystä valmistettua luomukosmetiikkaa

Tutustu nyt kaikkiin MATARRANIAN tuotteisiin Ecco Verdellä.

Espanjalainen kosmetiikkamerkki MATARRANIA on kestävä ja ylellinen kosmetiikkasarja, joka perustuu kylmäpuristettuun, luonnonmukaiseen oliiviöljyyn. Yritys sijaitsee Teruelissa, Aragónin maakunnassa. Tuotemerkki käyttää vain luomulaatuisia, sertifioituja ainesosia.

MATARRANIA: 31 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

MATARRANIA osaa hyödyntää maaseudun autenttisuutta keräämällä perinteisiä reseptejä kehittääkseen hellävaraista, tehokasta ja ehdottoman luonnollista kosmetiikkaa. Koostumukset ovat täysin vedettömiä, niissä on ylelliset tekstuurit luonnollisilla, välimerellisillä tuoksuilla. MATARRANIA on enemmän kuin pelkkä brändi, se on nähtävä kestävänä ja johdonmukaisena projektina, joka noudattaa tiukasti filosofiaansa: ympäristönsuojelu, paikallistalouden tukeminen ja luonnolllinen hoito ilman lisäaineita tai kemiallisia prosesseja.

MATARRANIA:n filosofia:

  • Kauneus on jokaisen perintöä ja se kauneus välittyy terveyden, onnen ja henkilökohtaisen arvostuksen kautta.
  • Kosmeettisten tuotteiden tulee olla ihoystävällisiä ja valmistettu kasviperäisistä ja ekologisista ainesosista.
  • Paikallisia raaka-aineita suositaan.
  • Tuetaan lähiseudun osuus- ja yhteisötaloutta, maataloutta ja perinteistä karjankasvatusta ja sinne juurtuneita arvoja.
  • Yksinkertaisen, rehellisen ja tehokkaan kosmetiikan kehittäminen
  • 100 % raaka-aineista tulee luomuviljelystä ja on sertifioitu vastaavasti.
  • Vuosituloksesta 0,7 % lahjoitetaan paikallisiin kestävän kehityksen hankkeisiin.

MATARRANIA- tuotteet eivät sisällä vettä - pääainesosana on korkealaatuisin luomuoliiviöljy - tämä johtuu oliiviöljyn tuotannon läheisyydestä. Kosmetiikan valmistuksessa käytetään kuitenkin myös muita kasviöljyjä, kuten manteli-, auringonkukka- tai hasselpähkinäöljyä. Kaikille öljyille on ominaista korkea laatu ja kylmäpuristus. Lisäksi tuotteita on rikastettu myös kasviuutteilla: alueella on laaja ja hyvin säilynyt valikoima luonnonvaraisia aromi- ja lääkekasveja sekä syvään juurtunutta ja kansanomaista tietoa niiden käytöstä.

Miksi oliiviöljyä? Oliiviöljyä on käytetty Välimeren alueen ihonhoitoon tuhansia vuosia erittäin hyvillä tuloksilla. Suosittu oliiviöljyn käyttöperinne - sekä lukuisat nykytutkimukset - takaavat öljyn käytön ihonhoidossa, mutta erityisesti herkälle ja stressaantuneille ihotyypeille. Muun muassa seuraavien ominaisuuksien vuoksi:

  • Se on tehokas antioksidantti, sisältää runsaasti E-vitamiinia ja polyfenoleja.
  • Sillä on tonisoiva vaikutus orvasketeen ja se edistää sen elastisuutta sisältämien välttämättömien rasvahappojen ansiosta.
  • Oliiviöljy ei ole rasvainen eikä komedogeeninen - se ei kiristä tai tukke huokosia.

MATARRANIA- tuotteiden pakkaukset on valmistettu 30 % kierrätyslasista. Muovin käyttö on minimoitu - siitä on valmistettu vain öljyjen tiputusapuaineet ja seerumien annostelijat. Ulkopakkaus on kierrätettyä kartonkia.