Mellis Sauna Arctica virkistävä saunavoide

Säteilevä ja elävöitynyt iho

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Hoitaa ja vahvistaa
  • Stimuloi
  • Sisältää arvokkaita rasvahappoja
  • Sopii myös hiustenhoitotuotteeksi

Vastaavia tuotteita:

Weleda Ihovoide Skin Food

Kuvaus tuotteesta

Valkotuve ja hunaja saunavoiteen sisälämä valkosaviuute on uusi Suomalainen innovaatio! Valkoturveuute sisältää Voide sisältää iholle elintärkeitä rasvahappoja ja bioaktiivisia ainesosia muun muassa fytosteroleja. Valkoturve sisältää samat tehoaineet kuin tavallinen turve, mutta ilman turpeen tummaa väriä. Yhdessä hunajan kanssa valkoturve virkistäää ihoa. Osana tätä ihoa hemottelevaa voidetta on siankärsämö-öljy, joka oalta osaltaan vahvistaa ja virkistää ihoa luontaisesti.

Monet luonnon omat raaka-aineet ovat antioksidanttisia ja virkistäviä- Ne sisältävät ainutlaatuisia yhdistelmiä vitamiineja, hedelmähappoja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Hunaja on kaikkien näiden tuotteiden pääraaka-aine, koska se ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Se on yksi luonnon ihmeistä - mikä muu tuote pystyy samanaikaisesti kosteuttamaan ihoa ja puhdistamaan sitä? Hunajalla on tasapainottava vaikutus ihohuokosiin; unohtamatta sen rentouttavia vaikutuksia.

Sauna Arctica-sarjan saunassa käytettävät ihonhoitotuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta, antaen ihon samalla hengittää. Ne hoitavat ihoa monipuolisesti: kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa, sekä edistävt ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden myönteisiä vaikutuksia - tuloksena on kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus keholle ja mielelle. Hunajaisen saunakokemuksen jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Käyttö: Anna saunavoiteen vaikuttaa iholla löylyjen aikana. Hunajahoidon jälkeen olo on ihanan levollinen ja ihosi on silkkisen pehmeä! Huuhtele iho puhtaalla vedellä. Säilytä voide huoneen lämmössä.

Vinkki: Raaka-aineita ja tuotteita kehitettäessä on ajateltu myös tuotteiden hellävaraisuutta. Nämä tuotteet sopivat myös herkälle iholle ja kasvojen iholle. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi myös ilman saunaa, esimerkiksi kasvojen puhdistuslotionina, shampoona tai hiusnaamiona. Voit kokeilla saunahunajaa myös kylvyssä tai hiusten ja hiuspohjan hoitoaineena. Hunajahoidon jälkeen olo on levollinen.

Mellis -tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne eivät sisällä:

  • Mineraaliöljyjä
  • Petrokemiallisia ainesosia
  • Sulfaatteja
  • Parabeeneja
  • Synteettisiä väriaineita ja hajusteita

pH 5,5 - lähellä ihon luonnollista pH-arvoa

Koostumus: Voide
Tuoteluokat: Vartalovoiteet
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Merkki: Mellis
Ominaisuudet: Ilman sulfaatteja
Sertifikaatit: NaTrue

Ainesosat

Tuoteseloste (INCI): Aqua, Mel, Cetearyoyl/Cetearyl Glucoside, Achillea Millefolium, Glycerin, Dehydroacetic Acid, White Peat Extract*, Xanthan Gum, Rosmarin Officinalis*, Citrus Sinensis*, Citrus Paradisi*, Limonene**, Linalool**.
* Ingredients from certifide organic agriculture/production and/or controlled wild collection
** from natural essential oils

Sauna Arctica -sarja

Lisätarvikkeet

arviota tuotteesta Mellis Sauna Arctica virkistävä saunavoide