NATURA SIBERICAn luonnonkosmetiikkaa

Sertifioidut hoitotuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA: 108 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

NATURA SIBERICA valmistaa luonnon- ja luomukosmetiikkaa, joka sisältää yrttejä ja aktiivisia ainesosia kovasta pohjoisesta ilmastosta. Lisäksi brändi vakuuttaa vertaansa vailla olevalla hinta-laatusuhteella ja ekologisella lähestymistavalla.

Pohjoiset alueet ovat luultavasti omaperäisimpiä ja ainutlaatuisimpia, ja ne tunnetaan erittäin vaativista ilmasto-oloistaan. Kasvillisuus siellä on erittäin sitkeäluontoista ja sisältää runsaasti suojaavia kasviaineita selviytyäkseen niin ankarissa olosuhteissa. NATURA SIBERICA käyttää näitä kasvipohjaisia aktiivisia ainesosia ylläpitämään ja edistämään ihon ja hiusten kauneutta ja nuoruutta niiden ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja teholla. Lääkeyrtit ja -kasvit tulevat luonnonvaraisista keräilyistä tai omalta luomutilaltamme.

Vuonna 2013 aloitimme yhteistyössä Siperian alkuperäiskansojen edustajien kanssa oman luomuviljelymme perustamisen, joka on sertifioitu eurooppalaisen luomustandardin EU 834/0 mukaisesti. Siellä 33 hehtaarin maa-alalla viljellään ja kerätään käsin harvinaisia alkuperäiskasveja, joita tarvitaan NATURA SIBERICA -tuotteiden valmistukseen. Yhtiön aktiivinen yhteiskunnallinen sitoutuminen sisältää työpaikkojen luomista paikalliselle väestölle sekä harvinaisten kasvien suojelu- ja viljelyohjelmien käynnistämistä ja edistämistä.

NATURA SIBERICA -tuotteet ovat:

  • saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja
  • palkittu useilla tunnetuilla sertifikaateilla (BDIH, ECOCERT & ICEA).