NATURA SIBERICAn luonnonkosmetiikkaa

NATURA SIBERICAn luonnonkosmetiikkaa

Natura Siberica tarjoaa luonnon-& luomukosmetiikkaa, joka sisältää yrttejä ja vaikuttavia aineita Venäjän karuilta, pohjoisilta alueilta.

Kategoriat:

NATURA SIBERICA: 102 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Natura Siberican tuotteet tunnetaan ja niitä arvostetaan innovatiivisten ja laadukkaiden, perinteisiä siperialaisia rohtoja ja kasveja sisältävien koostumuksiensa ansiosta, sekä tehokkuutensa vuoksi. Lisäksi merkillä on loistava hinta-laatu-suhde ja ympäristöystävällinen toimintatapa.

Siperia kuuluu Venäjän alkuperäisimpiin ja ainutlaatuisimpiin alueisiin, ja se on tunnettu rankoista ilmasto-olosuhteistaan. Kasvillisuus on siellä erittäin sitkeää ja sisältää runsaasti suojaavia kasviperäisiä ainesosia pystyäkseen selviytymään niin karuissa oloissa. Nämä kasviperäiset aktiiviaineet ja niiden ainutlaatuiset ominaisuudet käytetään Natura Sibericalla ihon ja hiusten nuoruuden säilyttämiseen ja edistämiseen. Parantavat rohdot ja kasvit ovat peräisin villikeräilystä tai omalta luomutilalta.

Vuonna 2013 perustettiin yhdessä alkuperäisten siperialaisten kansojen edustajien kanssa oma luomutuotanto, joka on eurooppalaisen EU 834/0 -luomustandardin mukaan sertifioitu. Siellä viljellään 33 hehtaarin alueella harvinaisia kotimaisia kasveja, joita tarvitaan Natura Siberica -tuotteiden valmistuksessa. Ne kasvatetaan ja kerätään käsin. Yrityksen aktiiviseen sosiaaliseen toimeen kuuluu luoda työpaikkoja ympärillä asuville ihmisille, sekä tehdä ja tukea projekteja, jotka auttavat säilyttämään ja viljelemään harvinaisia kasveja.

Natura Siberica -tuotteet on:

  • palkittu lukuisilla kansainvälisillä palkinnoilla
  • palkittu monilla tunnetuilla sertifikaateilla (BDIH, ECOCERT & ICEA)