Paul Penders luonnonkosmetiikka

Vegaaniset ihonhoitotuotteet ja meikit

Paul Penders on aktiivinen luonnonsuojelija ja innostunut eläintensuojelija, joka sisällyttää vakaumuksensa myös ihonhoitoonsa ja kosmetiikkaansa. Hänen filosofiansa on: "ei kemikaaleille" ja "ei eläinkokeille". Ihonhoitotuotteita kaikenikäisille ihmisille!

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 13 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Hollantilaiselle luonnonkosmetiikan edelläkävijälle, Paul Pendersille, oli alusta alkaen tärkeää, että hänen tuotteissaan käytetään vain 100-prosenttisesti luontoa ja ettei eläinkokeita suoriteta. Yrityksen tulevaisuus oli vaakalaudalla Alankomaiden viranomaisten vaatimusten takia, jotka halusivat määrätä eläinkokeita. Eläinsuojeluaktivisti Paul Penders perusti yrityksensä Yhdysvaltoihin ja aloitti voitokkaan kulun ympäri maailmaa korkealaatuisella ja vegaanisella kosmetiikallaan.

Hänen ainutlaatuisten tuotteidensa pääainesosa on LevensESSENTIE Gold® - elämän eliksiiri - joka isoäitinsä antaman reseptin mukaan koostuu 22 erilaisten luomuyrttien ja lääkekasvien tiivistetyistä uutteista . Sillä on muun muassa antioksidanttivaikutus , se sitoo vapaita radikaaleja ja antaa iholle erilaisia vitamiineja ja entsyymejä - säteilevän ja terveellisen ihon saavuttamiseksi.

Paul Penders -tuotteet ovat:

  • 100% luonnollisia
  • valmistettu ilman eläinkokeita
  • Halal- sertifioituja
  • AVA- sertifioituja - 100% vegaanisia!