Sóley Organics

Sóley Organicsia velvoittaa perheen perinne, jota Sóleyn isoäiti on osuvasti kuvannut näin: "Jumala on luonut meidät ja on antanut meille yrtit, jotka parantavat pikku vaivamme." Sukupolvien yli ulottuvan kokemuksen ja islantilaisten villiyrttien terapeuttisen laadun avulla Sóley Organics valmistaa puhtaita tuotteita, jotka ovat luonnon inspiroimia. Sóley Organicsin intohimona on terve iho ja luonnonvarojen säilyttäminen.

Sóley Organics: 23 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Nainen Sóley Organicsin takana on islantilainen näyttelijä Sóley Elíasdóttir, islantilaisen elokuva- ja teatterimaailman ikoni. Hän jätti näyttämöt omistautuakseen 16 sukupolven ikäiselle perheen perinteelle. Hän astui isoisoäitinsä jalanjälkiin ja perusti vuonna 2007 Sóley Organicsin ja toi ensimmäisen tuotteen - parantavan GRÆÐIR-voiteen markkinoille.

Villi
Sóley Organics käyttää islantilaisten käsinkerättyjen villiyrttien voimia ja ne yhdistetään aintulaatuisella tavalla parhaiden luonnollisten ainesosien kanssa. Luonto itse on paras keksijä ja parantaja.   

Voimakas 
Lyhyen kesän takia Islannin villiyrttien on pakko imeä itseensä lyhyessä ajassa suuria määriä energiaa ja ravinteita pärjätäkseen pitkän, kylmän talven yli. Niiden voima ja tehokkuus ovat siksi jo pitkään olleet kuuluisia. 

Puhdas
Sóleyllä on tänä päivänäkin sama näkemys kuin hänen esivanhemmillaan: se mitä laitat ihollesi, on ihon ravintoa. Tuotteiden tulee olla niin puhtaita, että niitä voisi syödä! Islanti on siunattu puhtaalla ilmalla ja parhaalla lähdevedellä - nämä ovat ihanteelliset edellytykset parhaille villiyrteille ja tuotteille. 

Yksinkertainen
Sóley luottaa islantilaisten yrttien yksinkertaisiin, hellävaraisiin ja parantaviin ominaisuuksiin. Sóley valmistaa luomuviljeltyjä ihonhoitotuotteita yhdistäen niissä aikaisempien sukupolvien tietoja moderniin tekniikkaan päivittäistä käyttöä varten ja edulliseen hintaan. 

Ympäristö
Islantilainen luonto on perintömme ja Sóley koettaa vaikuttaa luontoon niin vähän kuin mahdollista. On aina mahdollista tulla paremmaksi ja mitä enemmän näemme vaivaa, sitä enemmän voimme vaikuttaa. 

Sertifioidut, ympäristöystävälliset kantaja-aineet ja eteeriset öljyt
Sóley Organics käyttää pelkästään sertifioituja, ympäristöystävällisiä, kasviperäisiä öljyjä.

Eläinkokeeton
Mehiläisvahaa lukuunottamatta yksikään käytetyistä raaka-aineista ei ole eläinperäistä. Yhtäkään raaka-ainetta tai valmista tuotetta ei ole testattu eläimillä. Kaikki tuotteet sopivat siksi vegetaristeille.  

Parhaat raaka-aineet
Sóleyn raaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat ilman parabeenejä, säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita, ftalaatteja, propyleeniglykoleenia, mineraaliöljä, p-aminobentsoehappoa, parafiinia tai muita kemiallisia aineita, jotka voivan olla ihmisille tai eläimille vahingollisia.