The Konjac Sponge Company

Helppoa puhdistusta

Konjac-sienet ovat ihanteellisia kasvojen ja vartalon tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen puhdistukseen. Myös herkälle iholle.

The Konjac Sponge Company: 38 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Konjak-mukula, tai mukulapökkövehka on ikivihreä kasvi, joka on kotoisin Aasiasta. Se kasvaa villina erittäin korkeilla paikoilla ja on luonnollinen ravintoaine. Konjak koostuu 97-prosenttisesti vedestä, siinä on runsaasti arvokkaita mineraaleja, ja siinä on vain vähän kaloreita.

Konjak löydettiin jo yli 1 500 vuotta sitten Indokiinassa ja sitä on käytetty siitä lähtien Koreassa, Japanissa ja Kiinassa lääkkeenä, ravintoja ja kauneustuotteena. Tällä kasvilla sanotaan olevan terveyttä edistäviä ominaisuuksia, ja sitä käytetään myös mielellään hellävaraisuutensa ansiosta vauvojen ihonhoidossa.

The Konjac Sponge Companyn sienet valmistetaan käsin tuliperäisestä kivestä suodatettua vettä käyttäen ja ne on valmistettu 100%:sti kosteutta sisältävistä kasvikuiduista. The Konjac Sponge Company on saanut Leaping Bunny and Vegan Society -sertifikaatin. Valmistaja on sitoutunut luonnontuotteisiin ja väkivallattomaan ihonhoitoon, jossa ei ole epäeettisiä valmistusmenetelmiä ja joka on kaukana huonolaatuisesta ja kyseenalaisten ainesosien massatuotannosta.

Konjac Sponge Companyn Konjac- sienet eivät sisällä :

  • kemikaaleja
  • väriaineita
  • ärsyttäviä ainesosia tai muita lisäaineita

Ne ovat 100% biohajoavia ja kestäviä .