The Konjac Sponge Company

The Konjac Sponge Company: 46 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Konjak-mukula, tai mukulapökkövehka on ikivihreä kasvi, joka on kotoisin Aasiasta. Se kasvaa villina erittäin korkeilla paikoilla ja on luonnollinen ravintoaine. Konjak koostuu 97-prosenttisesti vedestä, siinä on runsaasti arvokkaita mineraaleja, ja siinä on vain vähän kaloreita. Konjak on pH-neutraali ja pitää siksi ihon täydellisesti tasapainossa. 

The Konjac Sponge Companyn konjak-sienet eivät sisällä kemikaaleja, väriaineita, ärsyttäviä ainesosia tai muita lisättyjä aineita. Ne ovat 100-prosenttisen biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. 

The Konjac Sponge Companyn sienet valmistetaan käsin, ja ne koostuvat kosteista kasvikuiduista, jotka sisältävät tuliperäisestä kalliosta peräisin olevaa suodatettua vettä. The Konjac Sponge Company on Leaping Bunnyn ja Vegan Societyn sertifioima. Tämä valmistaja sitoutuu luonnollisiin tuotteisiin ja hellään ihonhoitoon, ilman epäeettisiä valmistusmenetelmiä ja kaukana ala-arvoisesta, kyseenalaisia ainesosia käyttävästä  massatuotannosta. 

Konjak löydettiin jo yli 1 500 vuotta sitten Indokiinassa ja sitä on käytetty siitä lähtien Koreassa, Japanissa ja Kiinassa lääkkeenä, ravintoja ja kauneustuotteena. Tällä kasvilla sanotaan olevan terveyttä edistäviä ominaisuuksia, ja sitä käytetään myös mielellään hellävaraisuutensa ansiosta vauvojen ihonhoidossa.