Bjobjin kasvojenhoito

LAHJA KASVOILLESI.

Bjobjin kasvovoiteissa ei ole silikoneja (pertokemiallista perää olevia) vaan ainoastaan tehokkaasti hoitavia kasviöljyjä, jotka tekevät niiden koostumuksen niin runsaaksi. Tästä syystä jo pieni määrä voidetta riittää antamaan iholle sen tarvitseman kosteuden ja ravintoaineet. Hiero vain hellästi ja nopeasti, jotta tuote imeytyy ihoon.    

Kasvojenhoito: 18 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Kasvojemme iho on ensimmäinen viesti, jonka annamme itsestämme toisille. Se heijastaa sitä, kuka me olemme, kuinka paljon rakastamme itseämme ja kuinka paljon pidämme huolta hyvinvoinnistamme. 

Iho voi olla herkkä, taipuvainen punoitukseen, normaali, epäpuhdas, kuiva, vanheneva tai sekaiho. Mikä ihotyyppi ikinä vastaakaan omaasi, tiedät, että ihosta on pidettävä päivittäin huolta.

Jokainen haluaa suojautua ympäristön ja vuosien vaikutuksilta. Bjobj-kasvohoitosarja tarjoaa mahdollisuuden löytää jokaiselle ihotyypille oikean hoidon, jotta ihosi säilyy kauniina, sileänä, suojattuna, nuorena ja raikkaana. Bjobjin luonnolliset kasvovoiteet ovat tarpeeksi hellävaraisia ja mietoja käytettäväksi päivittäiseen hoitoon, ja ne ovat sertifioituja ja dermatologisesti testattuja.