Hiustenhoito ayurvedisilla ainesosilla

Hiustenhoito ayurvedisilla ainesosilla

Triphala on ikivanha ayurvedinen moniyrttivalmiste, joka koostuu kolmen hedelmän jauheista, jotka on sekoitettu tarkassa suhteessa: Amalaki (Amla), Bibhitaki (Baheda) ja Haritaki. Ayurvedan mukaan triphala kuuluu rasayanaan, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "olemuksen polkua" ja lupaa nuorekkuutta ja voimaa.

Triphalan muodostavien kolmen hedelmän kemiallisen koostumuksen analyysi osoittaa, että se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, kuten fenolihappoja, flavonoideja ja tanniineja. Siksi se on arvokas apu hiusten vahvistamiseen ja kasvun edistämiseen, harmaantumisen hidastamiseen ja nuorekkuuden ylläpitämiseen.

Rasayanan triphala -sarja sopii ihanteellisesti hiuksille, joilla on taipumus hiustenlähtöön, ja siinä yhdistyvät ayurvedisen triphalan antioksidanttiset ja elvyttävät ominaisuudet muihin aktiivisiin ainesosiin, kuten kofeiiniin ja vuohennokkaa, vehnäproteiineja ja aminohappoja sisältävään kompleksiin. Nämä yhdistelmät pidentävät hiusten anageenivaihetta - tämä on hiusten kasvuvaihe - ja antavat siten voimaa ja volyymia.

Nämä aktiivisten ainesosien kompleksit toimivat myös synergiassa muiden hiuksille hyödyllisten ainesosien kanssa, kuten: Brahmi (Bacopa monnieri), rohtosammakonputki, rosmariini ja risiiniöljy. Tuloksena on kosmetiikkasarja, joka on ihanteellinen hennoille hiuksille, jotka ovat alttiita lähtemään, mutta myös kaikille hiuksille, jotka tarvitsevat vahvistusta ja volyymia.
Triphala-sarja tarjoaa todellisen vahvistavan rutiinin juurista latvoihin.

  • triphala Vayas Pre-Shampoo Strengthening Hair Pack - esishampoonaamio, jossa on kermainen koostumus, lyhyt altistusaika ja helppo levitys
  • triphala Revitalizing Shampoo - erityinen elvyttävä shampoo, joka sopii kaikille hiustyypeille, joka puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta
  • triphala Leave-In Hair Conditioner -hoitoaine, joka suojaa hiusten pituuksia ja hiuksia hiustenkuivaajan kuumuudelta ja pitää pörröisyyden loitolla
  • triphala Strengthening Lotion - päivittäiseen käyttöön tarkoitettu vahvistava voide 3 kuukauden käyttöjaksolle

Yhdessä käytettynä triphala-tuotteet vahvistavat toisiaan – tämän vahvistamisrutiinin tuloksena ovat vahvemmat, terveemmät ja raikkaamman näköiset hiukset.