Pese äläkä heitä pois – myös kuukautistuotteet

Pese äläkä heitä pois – myös kuukautistuotteet

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot kuukautiisiin

Ekologiset kuukautistuotteet ovat suosittuja. Yhä useammat naiset luottavat kestäviin vaihtoehtoihin tamponeissa ja siteissä. Miksi? Lue tästä! Jos lasket, kuinka usein naisella on keskimäärin kuukautiset (noin 500 kiertoa) ja kuinka paljon jätettä syntyy tänä aikana (noin 17 000 tamponia, pikkuhousunsuojaa tai sidettä), vastaus on ilmeinen.

Pääasiallinen syy uudelleenkäytettäviin kuukautistuotteisiin siirtymiselle on jätteen välttäminen, sillä nämä kuukautistuotteet eivät päädy roskiin tai veteen, ja säästävät myös ylimääräisiä ulkopakkauksia. Vuosien saatossa näistä kertyy paljon roskaa.

Nyt naisilla on mahdollisuus valita. Jotkut valitsevat kuukupin, toiset kuukautissienen, monet luottavat kuukautisalusvaatteisiin tai käyttävät mieluummin pestäviä siteitä ja pikkuhousunsuojia. Reuse-sarjan avulla masmi luottaa juuri näihin pestäviin kuukautistuotteisiin - kangassiteisiin, kankaisiin pikkuhousunsuojiin ja kuukautisalushousuihin. Nämä mahdollistavat jopa 100 pesua menettämättä imukykyisiä ominaisuuksiaan. Lisäksi pestävällä vaihtoehdolla sinun ei enää tarvitse mennä kauppaan - säästät siis paljon rahaa.

Tutustutaanpa tarkemmin masmin tuotteisiin:

Aivan kuten kangasvaipat, kangassiteet, kankaiset pikkuhousunsuojat ja kuukautisalusvaatteet ovat erityisen ympäristöystävällisiä . Koska ne voidaan pestä, voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen joka kuukausi, mikä tarkoittaa - ei kertakäyttöisiä tuotteita - ei jätettä. Oman kuukautisveren peseminen on kuitenkin usein esteenä joillekin naisille.Onko se ollenkaan hygieenistä? Kyllä se on. Koska pienen esikäsittelyn ja pesun jälkeen 60-90°C (alusvaatteet 40°C) Reuse-kangastuotteesi ovat jälleen hygieenisesti puhtaita, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään.

Pestävät siteet ja vastaavat ovat erittäin hengittäviä verrattuna tavanomaisiin kuukautistuotteisiin. Lisäksi kangastuotteet valmistetaan kokonaan ilman kemikaaleja, hajusteita tai muita muoveja. Lisäbonuksena on se, että naisen intiimialue, mukaan lukien emättimen kasvisto, on erittäin herkkä keinotekoiset ainee ärsyttävät nopeasti - mikä voi aiheuttaa muun muassa kutinaa tai sieni-infektioita. Toinen kangastuotteiden etu liittyy ensisijaisesti käyttömukavuuteen. Ei puristamista, ei muovia, ei liimaa, koska pehmeät siivet ja nepparit varmistavat oikean istuvuuden.

Ja mikä on masmin pestävien kuukautistuotteiden koostumus?

1. Pintakerros: Sertifioitua luomupuuvillaa (GOTS). Tämä materiaali on suorassa kosketuksessa intiimialueen kanssa.

2. Imukykyinen kerros: 3D-kangas, joka on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta. Tällä kerroksella on korkea imukyky ja se hengittää.

3. Vuotamaton kerros: Alakerros on myös valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta, jonka sisällä on erittäin ohut polyuretaanilaminaatti. Laminaatti on vedenpitävä, mutta samalla hengittävä. Se ei päästä nestettä läpi, vaan vapauttaa kehon kondensoituneen kosteuden.

Tämä tarkoittaa, että et vain laita tavallista kangaspalaa housuisiisi. Eri kerrosten yhdistelmä takaa turvallisuuden, siinä on erittäin imukykyinen ydin ja luotettava vuotosuoja.

Masmi reuse-kuukautistuotteet yhdellä silmäyksellä:

Kaiken kaikkiaan vaihtoehtoinen kuukautishygienia ei ole millään tavalla huonompi kuin perinteiset tuotteet. Kuten mainittiin, siirtyminen perinteisistä siteistä ja tamponeista uudelleenkäytettäviin tuotteisiin on varmasti muutos ja vaatii uutta rutiinia kuukautisten aikana. Pidemmällä aikavälillä ympäristöystävälliset vaihtoehdot ovat kuitenkin sen arvoisia. Terveytesi, ympäristösi ja lompakkosi kiittävät.

Pieni vinkki vaihdon tekemiseen, jos olet vielä epävarma: masmin pestävät tuotteet sopivat varmasti kevyen vuodon päiville tai valkovuotoon. Joten voit testata uudelleen käytettävää kuukausihygieniaa epäröimättä ja tottua siihen hitaasti.

Kaikki masmi-reuse-tuotteet yhdellä silmäyksellä.