Phitofilos Värisekoitus punaruskea

Hohtavia kastanjan ja kuparin sävyjä vaaleille ja ruskeille hiuksille

8,79 €

(87,90 € / kg, sis. 24% alv. - plus toimituskulut)

sisältö: 100 g

Toimitus torstaina, 15. joulukuuta mennessä, jos tilaat viimeistään tiistaina kello 07:00

Vielä 9 kpl varastossa

Toimitus jouluksi: Tee tilauksesi viimeistään ti, 13. joulukuuta klo 23:59 CET. Lisää tietoa

Ilmainen lähetys: Suomi alkaen 79,90 €.
Tietoja lähettämisestä ja palautuslähetyksistä

Ominaisuudet ja edut

  • Suojaa ja hoitaa
  • Peittää myös harmaat
  • Ilman kemiallisia lisäaineita
  • Ilman raskasmetalleja
  • Vegaaninen

Tuotenro.: PHIT-8052204370979, Sisältö: 100 g, EAN: 8052204370979

Kuvaus tuotteesta

Jauhesekoitus seuraavista ainesosista: henna, pähkinänkuori, kampetsepuu. Sopii antamaan kastanjanruskean pohjasävyn (pääosin vaaleilla efekteillä) tai myös harmaille hiuksille (40-60 minuuttia); toistuva käyttö tuo parempaa peittävyyttä ja kuparinhohtoa. Vaaleat hiukset saavat intensiivisen kuparin ja kastanjanruskean sävyn (30-60 minuuttia). Ruskeille hiuksille tuote antaa valoefektejä (45-90 minuuttia). Tarkkaile aina huolella vaikutusaikaa!

Värjäävien kasvijauheiden käyttö on tunnettu jo antiikin ajoista, ja siinä on kyse hiusten ja kasvien väriaineiden yhteisvaikutuksesta. Tulokset ovat siis todella yksilöllisiä. Erinomaisen tuloksen salaisuus on valmistustavassa ja tasaisessa lja nopeassa levityksessä.
Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa myös ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vaurioittamatta hiuksia, ja ne antavat kiiltoa ja suojaavat hiuksia luonnollisella tavalla.

Huomautus: Vaikutusajat on annettu valmiiksi. Voit pidentää tai lyhentää niitä toisen värjäyskerran jälkeen toivoton tuloksen mukaan ongelmitta.

Phitofilos-hiusvärit antavat väriä luonnollisesti, ja ne saadaan joko yhdestä kasvilajista tai useamman sekoituksesta. Joka tapauksessa ne ovat 100 % luonnollisia. Ne värjäävät, peittävät valkoisia hiuksia ja antavat kiiltoa puuttumatta mitenkään eri luonnollisten ainesosien hapetusprosessiin tai synteesiin. Ne eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, natriumpikramaatteja tai raskasmetalleja.

Käyttöaika avaamisen jälkeen (PAO) 12 kuukautta. Pakkauskoko on kätevä, sillä se palvelee eri hiuspituuksia. Jos hiuksesi ovat lyhyet, yksi pussi riittää värjäykseen, ja voit säilyttää toisen seuraavaan käyttökertaan asti. Pitkiin hiuksiin suosittelemme käyttämään molemmat pussit. Lisäksi tuotteiden mukana tulee yksityiskohtaiset käyttöohjeet, jotka sisältävät myös vaikutusajat ja vinkkejä ihanteellisen tuloksen saamiseksi. Hennajauhe ja myös muut värisekoitukset ovat ihanteellisia, jos haluat kauniit hiukset niitä vahingoittamatta. Kaikki Phitofilos-tuotteet ovat 100% luonnollisia ja sertifioituja, ja ne eivät sisällä säilöntäaineita, natriumpikramaatteja tai muita kemiallisia lisäaineita. Luonnolliset hiusvärit ovat todellinen hyvänolon hoito, joka ottaa ympäristön huomioon. Kasvijauheet värjäävät vahingoittamatta hiuksia, ne antavat kiiltoa ja suojaavat luonnollisella tavalla.

Käyttöohje:
Hennan muiden kasvivärien käyttö hiuksiin vaatii tiettyjä prosesseja ihanteellisia tuloksia varten. Kokemus ja näppituntuma ovat tarpeellisia, jotta saat tuotteesta koko hyödyn irti. Totuus on, että hiukset ovat erilaisia ja reagoivat erilailla. Kasviväriaineiden käyttö on oikeaa kasvitaidetta käyttäjän käsissä ja silmissä.

1. Valittu jauhe sekoitetaan kuumaan veteen, mieluiten kulhossa tai lasissa puulusikkaa käyttäen kunnes saadaan tarpeeksi kiinteä tahna, että siihen voidaan sekoittaa jogurttia, etikkaa, sitruunahappoa tai hunajaa (riippuen hiuksista tai mieltymyksistä), kunnes saat aikaan täydellisen koostumuksen ilman paakkuja. Sekoituksen hapattaminen etikalla, sitruunalla tai jogurtilla on oleellista valmistelussa ja käytössä, sillä se takaa värin paremman pidon hiuksissa. Jos haluat käyttää jogurttia, suosittelemme että annat sekoituksen vetäytyä vähintään 6-8 tuntia. Se antaa hiuksille kimmoissaa pehmeyttä ja parantaa värin kestävyyttä.

2. Valmiiksi sekoitettu tahna levitetään pestyihin, vielä kosteisiin hiuksiin aloittaen niskasta. Hiusten täytyy olla puhtaat, sillä likapartikkelit ja tali saavat hiusten pinnalle muodostumaan eristävän ja vedenkestävän kalvon, joka vaikeuttaa värjäävien pigmenttien yhdistymistä hiusten keratiinin kanssa. Tässä on kyse fysikaalis-kemiallisesta tapahtumasta. Keratiini on pääosin negatiivisesti latautunutta (aionista), ja lika ja pöly taas positiivisesti latautunutta (kationista). Vastakkaiset lataukset vetävät toisiaan puoleensa, ja se voidaan purkaa vain puhdistamalla hiukset.

3. Kun olet levittänyt väritahnan tasaisesti hiuksiin, peitä ne huolella tuorekelmulla tai alumiinifoliolla ja anna värin vaikuttaa puolesta tunnista tuntiin. Tätä vaikutusaikaa voi lyhentää käyttämällä kuivaushuppua.

4. Henna (kuten myös kaikki muut kasvivärit) ei tunkeudu hiusten rakenteeseen kemiallisten värien tavoin, vaan jää hiuksen pinnalle hiussuomujen päälle. Tarkalleen ottaen kyse onkin hiuksen vahvistamisesta, jossa hiuksen läpimitta kasvaa hieman, hiukset saavat tuuheutta ja suojaa ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Joka tapauksessa on tärkeää huuhdella hiukset värjäyksen lopuksi huolella tai käyttää erittäin mietoa shampoota, jotta tahna poistuu hiuksista jättämättä jäämiä. Lisäksi on tärkeää käyttää värjäyksen ja pesun aikana käsineitä, jotta iho ei värjäydy ei-toivotusti. Iho sisältää nimittäin myös keratiinia, samaa proteiinia, mitä hiusten rakenteessa on.
Mitä pidempi vaikutusaika on, sitä intensiivisempi tuloksesta tulee, sillä silloin keratiiniin sitoutuu suurempi määrä värimolekyylejä. Joissain tapauksissa voi olla hyödyllistä lisätä värisekoitukseen mustaa teetä. Se ei vaikuta värin voimakkuuteen, mutta voi vahvistaa värin kiiltoa. Vaikutus johtuu teen sisältämästä tanniinista.

Tiesitkö muuten, että ...?

  • Henna-jauhe on ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä haitallisia aineita ja auttaa näin sitä viljeleviä ihmisiä?
  • Hennakasveja viljellään aavikoiden reunalla aavikoitumisen etenemistä ehkäisemään ja jotta paikallinen väestö saa tärkeän tulonlähteen?
Product Type Google Base: Hiukset
Värisävyt: Punainen/ henna
Tuoteluokat: Hiusvärit
Hiustyyppi: Kaikille hiustyypeille
Merkki: Phitofilos
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: Vegan OK

Tuoteseloste (INCI)

Tietoa kasvipohjaisista hiusväreistä

Lisätarvikkeet

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta Phitofilos Värisekoitus punaruskea

Saat tuotetta testanneiden asiakkaiden vastaukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Phitofilos Värisekoitus punaruskea

20 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,2 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
16 (53%)
4 tähteä
7 (23%)
3 tähteä
5 (16%)
2 tähteä
1 (3%)
1 tähti
1 (3%)

30 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 20 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Värisekoitus punaruskea", ostivat myös: